içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı’nın Kurban Bayramı Mesajı

Ülkemizin ve aziz milletimizin birlik ve beraberliğini karşılıklı sevgi ve saygı duygularıyla pekiştiren mübarek Kurban Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.

Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı’nın Kurban Bayramı Mesajı
Haberi Sesli Dinle

Milli ve manevi değerlerimizin yoğun olarak hissedildiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı bayramlar, milli ve manevi değerlerimizin gelecek kuşaklara aktarılması bakımından da toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle asırlardan beri bu topraklarda var olan sevgi ve hoşgörü iklimini daha da kuvvetlendirmek, bin yıllık kardeşliğimizi perçinlemek, bayramları anlamına uygun şekilde yaşamak ve yaşatmak hepimizin öncelikli görevidir.

 

Vatandaşlarımızın bayramı huzur ve güven içerisinde geçirmeleri, ruhuna ve geleneklerimize göre idrak etmeleri için Valiliğimiz koordinasyonda gerekli tüm önlemler alınmıştır. Ayrıca turizm kenti olan ilimizde bayram nedeniyle artacak olan trafik yoğunluğu ile ilgili ilimiz genelinde trafik kontrolleri de hassasiyetle yürütülecektir. Kurban Bayramı’nı aileleri ve yakınları ile geçirmek için yola çıkan tüm vatandaşlarımızdan bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için trafik kurallarına uyarak gerekli duyarlılığı göstermelerini bekliyoruz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Muğlalı hemşehrilerimizin, bayramını ilimizde geçirmekte olan tüm misafirlerimizin, kamu kurumlarında çalışan mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının ve basın mensuplarının mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar, bayramın vatanımıza, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, saygılar sunarım.

 

Tarih: 27-06-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum