içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

19 - 26 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

19 - 26 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

19 - 26 Temmuz Haftalık Burç Yorumları
Haberi Sesli Dinle

Koç: İş hayatınızla ilgili bu hafta fırsatlarınız olacak ve değerlendirmelisiniz. Resmi kurumlarla ilgili dikkatli davranmalısınız. Yakın çevreniz yada akrabalarınzla ilgili küslükler bitebilir en önemlisi kendi imajınızı tazelemek konusunda önemli kararlar vereceksiniz. Kendinizi doğru ifade etmek kimliğinizi oturtmak konusunda çok iyi etkiler alacaksınız.

Boğa: Bu hafta müjdeli haberleriniz gelecek ve ummadığınız sürpriz teklifler alabileceksiniz. Taşınma yada seyahatler konusunda da yenilikler yaşanabilir. Gelecek konularında planlarınız daha netlik kazanacak ve ufkunuzun genişleyeceği yeni eğitimler alınabilirsiniz. Hukuksal konularınız varsa bu hafta destekleyici açılarınız olacaktır.

İkizler: Maddi konularda zorlandığınız konuları tamamlama zamanı olacaktır. Dışardan gelecek paralar yada hakkınız olan bir para alacağınız var ise bunların size geri döneceği güzel açılar olacaktır. İş hayatınızla ilgili umduğunuz haberleri alabilir ikili ilişkilerde ise yeni bir kişiyle tanışabilir çok güzel beraberlikler yaşayabilirsiniz.

Yengeç: Bu hafta ilişkiler konusunda net kararların alınması gerekeceği ve artık sorumluluk almanız konularında yine netlik kazanacağı bir hafta olacaktır. Hayatında kimse olmayanlar için ise yeni birileriyle tanışmalar ve uzun sürecek beraberlikler yaşayabilirsiniz. Arkanızdan konuşulacağı ancak size yanlış yaptıklarının anlaşılacağı bazı yüzleşmeler yaşanabilir. 

Aslan: Sağlık konularında fazla mesailerden yorgun düşmüş olabilirsiniz bunların size olan etkilerinin artık önemsenmesi gerekeceği bir hafta olacaktır. Yakın çevre yada aileniz ile ilgili konularda aldığınız sorumluluklarınızda artık düzenlemenin yapılacağı ertelenen işlerin bitirilmesi gereken bir hafta yaşayacaksınız. İş değişikliği yapabilir yada yepyeni bir süreç geçirebilirsiniz.

Başak: Aşk hayatınızda resmi bir adım atılabilir yada ilişkinin ismi konabilir. Özel hayatınızda bazı mesafeli durumlar yaşanabilir daha çok çalışmaya ağırlık verildiğinden araya soğukluk girebilir. Bu hafta psikolojik olarak hassas olacağınızdan kendinize dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Terazi: Bu hafta aile fertleri yuvanızdaki yaşanan problemler daha da büyüyebilir. Bu konuların içine taşınma yada evlilik yükümlülüklerini de eklersek çok fazla alınan sorumluluklardan sıkılabilirsiniz. Yurtdışı yada şehir dışındaki yerleşim planlarınızda destekleyici açılar bulunuyor. 

Akrep: Bu hafta daha önceden sizinle ilgili yapılan duyduğunuz  konuşmalar yada arkanızdan çevrilen işlerle ilgili net yüzleşmeler yaşanacaktır. Hukuki işlerle ilgili sonuçların elde edileceği ve iş hayatınızla ilgili yeni başlangıçların olacağı açılar olacaktır. Ailenizle yaşanacak kavgalara karşı sabırlı olmanızı öneririm.

Yay: Maddi konularda rahatlayacağınız ve yine ilişkileriniz konusunda da çok sevineceğiniz haberler alacağınız bir hafta olacaktır. Sosyal hayatın hızlanacağı bazı ortaklıklarda da kazançlı fırsatların olacağı bir dönem olacaktır. Beklediğiniz paralar ve yeni kazançlar elde edeceğiniz anlaşmalar yapabilirsiniz.

Oğlak: İş hayatınız, ilişkileriniz, yaşamınızdaki her konuda net kararlar alınacak ve bir düzen kurmak konusunda artık kesinleşecek fikirleriniz olacaktır. Duygusal konularda çok hassas olacak olabilirsiniz ancak mantığınızı kullanmanız gerekiyor iş ve para konularında da planlamalar yapmanız gerekiyor. Aşk ilişkinizde de sürpriz ama iyi  gelişmeler yaşanabilir.

Kova: Gizli düşmanlıkların artık ortaya çıkacağı ve önünüze gelecek durumlarla uğraşacağınız bir hafta olacaktır. Düşüncelerinizle kendinizi çok yoracak ve sağlığınızı bozacak kadar kafanıza taktığınız konuları yeniden değerlendireceksiniz özellikle  rahatlamak için elinizden geleni yapmalısınız. Aşk konusunda ve çocuklarla ilgili konularda şanslı olacağınız bir hafta olacaktır.

Balık: Bu hafta sosyal çevre ve arkadaşlıklarda sınırların çizilmesi ve hayır demeyi öğrenmeniz gerekecektir. Zor durumlarda yanınızda yer almayan herkesi hayatınızdan çıkarabilir ve ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilirsiniz. Taşınma işiniz yada yuva konularında umduğunuz şeyler bu hafta çok iyi açılarla gerçekleşebilir. Maddi konularda ise yine desteklenen bir hafta olacaktır.

@astroliz__

Tarih: 19-07-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum