içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

AY FAZLARI ve HAYATIMIZDAKİ ETKİLERİ

AY FAZLARI ve HAYATIMIZDAKİ ETKİLERİ

AY FAZLARI ve HAYATIMIZDAKİ ETKİLERİ
Haberi Sesli Dinle
Hepimizin doğum haritasında bize bu dünyada ne yaşayacağımız ve bunlara karşı nasıl duracağımızı belirten vurgular bulunmaktadır. Daha önceki yazılarımızda sizlere gezegenler ve sabit yıldızlarının açılımlarını anlatmıştık. İşte şimdi bu yazımızda size doğduğumuz an itibariyle Ay'ın şekline göre alacağımız etkileri belirteceğiz. Aşağıda belirtilen fazlara göre yeni yapacağınız başlangıçları, yüzleşmeleri, karar alma ve bazende beklemeniz gereken durumları tespit edebilirsiniz.
 
YENİ AY FAZI : Bu Ay fazı yeni olan herşeyi başlatmak için en uygun zamandır. Ancak yinede başlattığınız işlerin sonunu bu fazda tam olarak göremeyiz. Bu başlatma ve yaratma duygusunun en yoğun olduğu süreç olacağından her şekilde tohumları ekip bekleme zamanıdır.
 
Bu fazda doğanlar : Daha çocuksu  tabiatlı ve dürtüsel olup yinede liderlik etmek isteyen kişiler olurlar. Heveslerini saklamaz başlatma enerjisi yüksek canlı insanlardır.
 
HİLAL AY FAZI : Yeniayda başlatılan işlerin biraz daha görünür hale geldiği fazdır. Bu fazda kendimizi daha iyi anlar ve çocuksu tarafımızı daha baskılar oluruz.  Başlatılan işler daha somut hale bürünür.
 
Bu fazda doğanlar : Somut olarak yaptığınız işleri görmek ister ve bunu şekillendirmeyi seversiniz. Bunun için mücadele etmek amacında olursunuz.
 
İLKDÖRDÜN FAZI : Artık biraz daha somut hale gelen başlangıçlar bu fazda hareketlenecek ve siz bunu yönetmek için gereken enerjiye sahip olacaksınız.
 
Bu fazda doğanlar : Çalışmaktan yorulmadan sürekli gelişim için çabalarsınız. Bu enerjiyi yönetmek en büyük arzunuz bu hareketlenen başlangıçlara yetişmek için kendinizle mücadele içindesinizdir.
 
BÜYÜYEN AY FAZI : Bu fazda ise yaptığınız çalışmaların nedenlerini sorgulamaya ve hareketlerimizi anlamaya çalışırız. Şimdi detaylara inmek ve mükemmelleştirme zamanıdır. 
 
Bu fazda doğanlar : Çevrenize karşı duyarlı ve yardımsever olursunuz. Detaycı yapınız ile her işten emin olmak istersiniz. Amacınız için kendinizi adar ancak bunun yanında eleştrisel bir yapıya sahip olursunuz.
 
DOLUNAY AY FAZI : Şimdi herşey olgunlaşmış ve hem duygularımız hemde girişimlerimiz üst seviyeye ulaşmıştır. Bu yoğun enerjiyle başa çıkmakta zorlanabilirsiniz. Dengeli olmalı ve yönümüzü şaşırmamalıyız. Özellikle sinir sistemimizi sakinleştirmeli öfkemize yenik düşmemeliyiz. Bu fazı iyi yöneterek romantik bir Dolunaya çevrebilirsiniz.
 
Bu fazda doğanlar : Adil adaletli ve karşısındakini önemseyen kişiler olurlar. Aklında ne varsa paylaşmak ister ve onaylanma ihtiyacındadır. Fazla etki altında kalabilir nedeni karşısındakine fazla değer vermesidir.
 
KÜÇÜLEN AY FAZI : Şimdi somutlaşmış ve olgunlaşmış her ne işimiz varsa bunu diğer kişilerle paylaşma zamanıdır. Başkalarıyla paylaşım aktarım zamanı ve yine eğitim ve kurslar için de uygun bir dönemdir.
 
Bu fazda doğanlar : Daha çok toplumsal olaylara karşı duyarlıdır. Kendini eğitimlerle  besleyip bunları aktarmayla ilgilenirler. Fikirlerini paylaşıp bunları başkalarında izlemeye odaklanmıştır. Sosyal ortamlarda kendilerini rahat hissederler.
 
SONDÖRDÜN AY FAZI : Bu fazda yine toplum önüne çıkardığımız birçok şeyin artık takdir zamanıdır. Bu gergin bir bekleyiştir ve kendimizi ispat zamanıdır. 
 
Bu fazda doğanlar : Mizaçları katı, kurallı ve hırslıdır. Kendi düşüncelerini diğer insanlara kabul ettirmek için çalışır. Büyük kitlelere hitap eder ve toplumda da fikirlerinin ses getirmesini hedefler. Bunun için baskı uygulamaktan da geri durmaz. 
 
BALSAMİK AY FAZI : Bu ay fazında daha karmaya bağlı durumlar gelişir. Şimdi yaptığımız bunca şeyin muhasebesini yapma  ve bırakılması  gereken ne varsa arınma zamanıdır. Herşey önünüze gelir gerekli dersler alınıp Yeniay zamanı yeni başlangıçları başlatmak gerekir. Bu andan itibaren hiçbirşey bizim kontrolümüzde değildir. 
 
Bu fazda doğanlar : Bu kişiler karmayla bağlantılı bir amaç uğruna gelmişlerdir. Kişiler kendilerine değil başkalarına  adanmışlardır. Hayatlarında çoğu zaman kontrollerinde olmayan olaylar olabilmektedir. Kendilerini fedaya hazır kurban psikolojisinde  daha üst bilince ulaşma çabasındadır.
 
@astroliz__

Tarih: 05-07-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum