içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

3 Temmuz Pazartesi İkizler Burcunda Dolunay

3 Temmuz Pazartesi İkizler Burcunda Dolunay

3 Temmuz Pazartesi İkizler Burcunda Dolunay
Haberi Sesli Dinle

3 Temmuz Pazartesi günü Oğlak burcunun 11 derecesinde Nunki sabit yıldızı etkili Dolunay gerçekleşecek. BU ne demek? Politikacıların, diplomatların söylemlerinin ve aldıkları kararların sonuçlarını görmeye başlayacağımız ve dolayısıyla karar vericilerin söylemleri, kararları ve kendileri oldukça fazla gündeme gelecektir. Aynı zamanda fayda vermeyen tavır ve davranışları geride bırakmak ve kendini yenilemek bu dolunayın ana gündem maddeleri arasında yer alıyor. Sizi yoran enerjileri, kişileri, kararları hayatınızdan çıkartmak için fırsatlarınız olacaktır.  Özellikle Dolunayîn yönetecisi Satürn geri harekette olduğundan bu 15 gün özellikle karmik etkiler gündemde olurken ertelediğimiz sorumluluklar, almadığımız kararlar, boşver yaaa dediğimiz bazı konular tekrar önümüze serilebilir. Kısacası her konuda halının altına süpürdüklerimizi yeniden ortaya koyma vakti. 

Bunun dışında deniz yolculukları, hac ve umre yolculukları, Adalar, yarımadalar suya ve denize kıyısı olan yerler ile ilgili olaylar da bu dolunayın gündem maddeleri arasında.

İlginizi ve fikrinizi çok cezbedecek eğitim ya da deneyimlere katılabilirsiniz. Dolunay anında yükselende terazi burcu yer alıyor ve yöneticisi Venüs, Mars ile kavuşum yaparken, Uranüs’ten zorlayıcı bir açı alıyor. Özellikle ilişkiler anlamında “beklenmedik” gelişmelere hazır olun. Haritanıza göre aniden başlama, aniden bitme, farklı kararlar alma, tahmin edilmedik bir yol ve yön bulma gibi etkiler mevcut. Oğlak dolunayı dediğimizde tabi ki , iş , güç sorumluluk gibi konuları da unutmamak gerekir. İşyerlerimizde ya da çalışma sistemimizde değişimler , yığılmalar ve değişimler gerçekleşebilir.

Bunlar dışında kemik , diş ve ciltle ilgili problemler bu süreçte açığa çıkabilir.

 

Önce kendinize sonra sevdiklerinize çok iyi bakın

 

Mehmet Akdeniz

@runeyard_

 

Yigithan Akman

@gokyuzudoktoru_

 

Tetrad Astroloji Ekolü

Tarih: 02-07-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum