içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Annesini defalarca bıçaklayarak öldüren şahıs, çarşaf giyip eve balkondan girmiş

Ankara'nın Sincan ilçesinde annesi Zeliha Yağmur'u bıçaklayarak öldüren Sefa Yağmur'un hakkında uzaklaştırma kararı olduğu için eve çarşaf giyerek balkondan girdiği ortaya çıktı. Gözaltında sorgusu süren Sefa Yağmur, annesiyle aralarında miras anlaşmazlığı bulunduğunu söyledi.

Annesini defalarca bıçaklayarak öldüren şahıs, çarşaf giyip eve balkondan girmiş
Haberi Sesli Dinle

Ankara'nın Sincan ilçesinde annesi Zeliha Yağmur'u bıçaklayarak öldüren adamın planı tüyler ürpertti. Hakkında uzaklaştırma kararı olan şahsın eve çarşaf giyerek balkondan girdiği ortaya çıktı.

ANNESİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Sefa Yağmur, dün akşam saatlerinde Tandoğan Mahallesi Fazilet Sokak'ta 3 katlı binanın giriş katında yalnız yaşayan annesi Zeliha Yağmur'un evine balkondan girdi. Anne ve oğlu arasında tartışma çıktı. Sefa Yağmur, yanında getirdiği bıçakla annesini bıçakladı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Zeliha Yağmur'un hayatını kaybettiği belirlendi. Zeliha Yağmur'un cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Çorum'a gönderildi.

ÇARŞAF GİYİP EVE BALKONDAN GİRMİŞ

Sefa Yağmur, Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Emniyette sorgusu süren Sefa Yağmur'un, daha önce miras anlaşmazlığı nedeniyle hakkında uzaklaştırma kararı aldıran annesinin evine tanınmamak için çarşaf giyip, balkondan girdiği öğrenildi.

CİNAYETİN NEDENİ MİRAS ANLAŞMAZLIĞI

Sefa Yağmur, emniyetteki ilk ifadesinde, annesiyle aralarında miras anlaşmazlığı bulunduğunu, yine bu yüzden tartıştıklarını söyledi. Zeliha Yağmur'un komşusu Sadık Cerit, anne ve oğlunun ayrı yaşadığını, daha önce de aralarında sorunlar olduğunu söyleyerek, "Oğlunun uzaklaştırması vardı. Annesine bir şey yapmasın diye taşınırken yanında durmuştuk" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Murat Bekmezci - Güncel

Ankara Sincan 3. Sayfa Güncel Haberler

Tarih: 27-06-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum