içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

VADESİZ ÖLÜMLER

Gurbet yok mu şu gurbet, insana acısını bile pek farklı yaşatır.

  Bu hafta içinde bir gün, Ankara'daki Korkuteliler olarak bir akşam yemeği yemek için, Sevgili Akif Ciyer  ve Değerli Dostum MV Ramazan Kerim Özkan program yaptılar, hep birlikte,  birlikte olacaktık.

    Wattsapp Grubuna kimler geliyor diye bakayım dedim ki, Değerli Dostum MV. Cavit Arı 'nın acı paylaşımını gördüm.

   CHP Önceki Korkuteli İlçe Başkanı, Milletvekili adayı Ahmet Daloğlu 'nu kaybettik. 

   Başımız sağolsun, diyordu.

    Her ölüm acıdır, her ölüm acı bir kayıptır. Hele bu hasretlik kokuyor ise, insanın içine bir başka oturur.

   Ankara'dan bir başka gözle bakılır.

   Değerli Dostum, Arkadaşım Ahmet Daloğlu'nun zamansız kaybı için herkes bir şeyler diyecektir, üzülecektir ama ben bu kayba ZAMANSIZ KAHIR ÖLÜMÜ diyeceğim.

   Bu böyle zamansız ilk kahır ölümü acımız da değil ki. 

   Yıllarca Antalyalılar Derneğinde birlikte çalıştığımız, milletvekili adayı da olan,  seçilecek sırada olmadığı için kahrından giden Tevfik Tuncer, Şükrü Durgut ve Arif Bahçeci.

     O kadar emek ve özveri ile Valilik ve siyaset de yapıp, memleketi Antalya için çabalarken, iğrenç bir siyasi iftira ile karşı karşıya kalan ve kahrından sonsuzluğa uğurladığımız Vali Veysel Dalmaz.

   Bütün bunların acılarının arasında, yine siyasetin ve hukukun çetrefilli yollarında hemşerileri için bir ömür harcamış olan Mehmet Zeki Durmaz ağabeyimizi bugün,

    Ahmet Daloğlu'nu da yarın kara toprağa emanet edip, sonsuzluğa uğurlayacağız.

    Yukarıda adlarını saydığım farklı siyasi parti ve düşünceden ama hepsinin yüreği Antalya ve Antalyalı için çarpan değerli dost ve arkadaşlarımı bu vesileyle anarak, hemşerilerimin vicdanlarında bir yerleri olsun istedim.

    Sağlıklarında Ankara'da, hemşerilerinin eli, ayağı, gözü, kulağı olan bu insanlar, siyaseti de kendileri için değil, toprakları, memleketleri ve ülkeleri için yaptılar.

   Hepsini hayırla yad edelim. Analım, Değerli Dostumuz Ahmet Daloğlu'nu ve Değerli Üstad Mehmet Zeki Durmaz'ı da hayır duaları ile sonsuzluğa uğurlayalım. 

   Hepinizi hiç unutmayacağız değerli dostlar. Işıklar içinde olun.

 

Bu yazı 1730 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum