içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

YANLIŞ ALARM

Geçen haftaki Yazımı, katarakt ameliyatı olacağım diye yazamamıştım!  Ancak bu ifade yanlışmış. Çünkü ameliyatım ötelendi. Önümüzdeki Perşembe günü ameliyat olacağım,. Ameliyatım İstanbul'da Sağmalcılar'da Dünya Göz Vakfı Hastanesi'nde olacak! Doktorumun adı Ali Sipahier! İşinin ehli bir hekim! 

*****

Özel yaşantımdan şimdilik bu kadar!

Bugün size ülkemizin "Su" durumundan söz etmek istiyorum. Gerçi onda da biraz geç kaldım. Yağışlar başladı. Ama yeterli değil! Çünkü ülkemiz bu yıl "Su Fakiri" durumunda. Örneğin İstanbul'da barajların doluluk oranı  %20...

Televizyon izleyenler bu durumu çoktan öğrendiler! Çünkü uzun zamandır bir kamu spotu dönüyor ekranlarda. "Su Vatandır" diye... Spot "Dişlerinizi fırçalarken musluğu kapatmıyorsanız", ' "Ellerinizi yıkarken su akıp gidiyorsa", gibi sloganlarla sürüyor ve "Siz de günde 5 damacana su harcıyorsunuz" deyip "Vatana ihanet etmeyin!" diye sona eriyor. 

Bence doğru bir belirleme. 

Ancak üç tarafı denizlerle çevrili ülkemize çok yakışmıyor! 

Çünkü arıt deniz suyunu kullan! Susuzluğu gider! Az da olsa yağan yağmuru biriktir. Sarnıçlar da depola. Bu depolama işini kişisel olarak bile yapabilirsin! 

*****

Bu kez yazım kısa oldu. 

"Geçmiş olsun!" dileklerenizi duyuyorum. Sağolun! 

 

Bugünlük de bu kadar! 

Hoşçakalınız! Sağlıcakla kalınız!

Datça Havadis'siz kalmayınız!

 

Bu yazı 2263 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum